Eränkäyntiä Kairanmaalla

Juhani Hattula: Eränkäyntiä Kairanmaalla

Metsästyskokemuksia yli 60 vuoden ajalta

40 omakohtaista kokemusta metstyksestä Kairanmaalla, Pohjois-Pohjanmaan karuissa maiisemissa. Hirviä, kanalintuja, jäniksiä, supikoiria, kaikenlaista riistaa. Ajat muuttuvat, Uljuan tekoallas peittää alleen maita ja mantuja, mutta metsästys jatkuu muuttuneissaki nolosuhteissa. Luonto, saalis, metsästyskoirat, metsästyskaverit; kaikki tämä mukana mielenkiintoisissa, yllätyksellisissä kertomuksissa. Kirjaa voi tilata täältä jo ennakkoon. Kts tilaukset.

 

 

 

 

 

 

 

Akat- novellikokoelma näytelmäksi

Vuonna 2013 ilmestyi novellikokoelmani Akat Maahenki Oy:n kustantamana. Kirja sisältää 20 tarinaa periksi antamattomista, ovelista, toimeliaista naisista, joiden tielle kapuloita, jos rakkauttakin levittävät ne toiset, miehet.

Tarinoista on nyt valmistunut näytelmä Akat lähinna kesäteattereita ajatellen. Näytelmässä on 15 naisten tarinaa; humoristisia, surkuhupaisiakin, mutta alati naisten voimaa ja älyä kunnioittavia. Rakenne on suunniteltu niin, että esityksen voi toteuttaa viiden naisen voimin, mutta mukaan mahtuu tarvittaessa vaikka 15 naista, jolloin jokainen esittää yhden naisen tarinan. Ryhmät voivat pyytää tekstin luettavakseen minulta sähköpostilla.

bst