Jännitysromaani: Suopursuja vainajille!

UUTUUS!

Arto Seppälä ja Markku Hattula: Suopursuja vainajille

Ilmestyy helmikuussa 2020      

Ydinvoimalat hallitsevat merenrantakylän maisemaa. Murhaajan veriteko rikkoo kylän rauhallisen elämän. Kuka on surmaaja, mikä on hänen raivonsa sytyke? Väkivaltaiset teot jatkuvat. Seudun keskiajallle ulottuva historia kokee odottamattomien tekojen vyöryn.

Ydinvoimaloiden tulo on aikoinaan nostattanut vastustajien äänekkään rintaman. Kaksi yksinäistä, Teresa ja Jouni, joutuvat kohtaamaan uudelleen vaietun menneisyyden haamut.

Markku Hattula ja Arto Seppälä ovat pitkän linjan kirjailijoita. He ovat julkaisseet romaaneja, novelleja, näytelmiä, tietokirjoja. Osan laajasta tuotannostaan he ovat tuottaneet yhdessä. He ovat toimineet pitkään myös kouluttajina.

Tilattavissa alennettuun ennakkohintaan 17 euroa plus postikulut.

 

 

Juhani Hattula: Eränkäyntiä Kairanmaalla. LOPPUUNMYYTY!

Metsästyskokemuksia yli 60 vuoden ajalta

40 omakohtaista kokemusta metstyksestä Kairanmaalla, Pohjois-Pohjanmaan karuissa maiisemissa. Hirviä, kanalintuja, jäniksiä, supikoiria, kaikenlaista riistaa. Ajat muuttuvat, Uljuan tekoallas peittää alleen maita ja mantuja, mutta metsästys jatkuu muuttuneissaki nolosuhteissa. Luonto, saalis, metsästyskoirat, metsästyskaverit; kaikki tämä mukana mielenkiintoisissa, yllätyksellisissä kertomuksissa. Kirjaa voi tilata täältä jo ennakkoon. Kts tilaukset.

 

 

 

 

 

 

 

Akat- novellikokoelma näytelmäksi

Vuonna 2013 ilmestyi novellikokoelmani Akat Maahenki Oy:n kustantamana. Kirja sisältää 20 tarinaa periksi antamattomista, ovelista, toimeliaista naisista, joiden tielle kapuloita, jos rakkauttakin levittävät ne toiset, miehet.

Tarinoista on nyt valmistunut näytelmä Akat lähinna kesäteattereita ajatellen. Näytelmässä on 15 naisten tarinaa; humoristisia, surkuhupaisiakin, mutta alati naisten voimaa ja älyä kunnioittavia. Rakenne on suunniteltu niin, että esityksen voi toteuttaa viiden naisen voimin, mutta mukaan mahtuu tarvittaessa vaikka 15 naista, jolloin jokainen esittää yhden naisen tarinan. Ryhmät voivat pyytää tekstin luettavakseen minulta sähköpostilla.

bst